logo

Rettigheder.dk er hele Danmarks rådgivningstjeneste for beskyttelse af rettigheder. Siden 2008 har vores specialister rådgivet over 10.000 virksomheder og beskyttet et betydeligt antal varemærker, design og patenter i Danmark, EU og Internationalt

Få råd og vejledning fra erfarne specialister

Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister og få gratis rådgivning om, hvordan du bedst beskytter dine rettigheder.

Rettigheder.dk er en del af Otello Advokatfirma, som yder specialiseret rådgivning om beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder (IP-ret). Vi rådgiver om alle aspekter indenfor rettighedsbeskyttelse og bistår i forbindelse med registrering af rettigheder over hele verden. Vi har stor erfaring med administration af rettighedsporteføljer, herunder registreringer, fornyelser, overvågning og overdragelser. Vi fører desuden sager ved domstole og voldgiftsretter, og yder bistand i forbindelse med sager ved internationale myndigheder og klagenævn.

Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister og få gratis rådgivning om, hvordan du bedst beskytter dine rettigheder.

KONTAKT OS

70 22 88 68

Mandag til fredag fra 8:00 - 16:00

Send en besked

Udfyld formularen, så hører du fra os i løbet af kort tid

Skriv til os

Vores erfarne specialister er klar med råd og vejledning. Udfyld formularen, så hører du fra os i løbet af kort tid.

Book et møde med os

Nu kan du mødes online med vores specialister og få gratis rådgivning om rettighedsbeskyttelse. Indtast oplysningerne i formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en mødeinvitation.