logo

Internationalt patent

Patenter er nationale rettigheder. For at opnå et international patent, skal man derfor ansøge i hvert af de lande, hvor man ønsker en eneret til at udnytte opfindelsen. Dette gøres som udgangspunkt ved at indlevere en patentansøgning på det nationale sprog i hvert enkelt land, hvor man ønsker beskyttelse.

Der findes heldigvis regionale og internationale patentsystemer, som gør det både lettere og billigere at opnå patentbeskyttelse i flere lande. Internationalt er den væsentligste Patent Cooperation Treaty (PCT). I Europa findes endvidere European Patent Convention (EPC).

Mange starter med at indlevere en dansk ansøgning, som herefter danner grundlag for en international eller europæisk ansøgning. Godkendes den danske ansøgning, er der gode chancer for, at en tilsvarende ansøgning i andre lande også kan godkendes.

Nyhedsundersøgelse

Få undersøgt og vurderet om din opfindelse kan patenteres.

9.500,- ekskl. moms

Bestil

International ansøgning

Ansøg om patent i hele verden og opnå en bredere beskyttelse på tværs af landegrænser

Kontakt os og modtag tilbud

Kontakt os

KONTAKT OS

Få råd og vejledning fra vores erfarne specialister

Udfyld formularen, så hører du fra os i løbet af kort tid.

70 22 88 68

Mandag til fredag fra 8:00 - 16:00

Skriv til os

Vores erfarne specialister er klar med råd og vejledning. Udfyld formularen, så hører du fra os i løbet af kort tid.

Book et møde med os

Nu kan du mødes online med vores specialister og få gratis rådgivning om rettighedsbeskyttelse. Indtast oplysningerne i formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en mødeinvitation.