logo

Internationalt varemærke

Hvis du ønsker at beskytte dit varemærke internationalt, kan du vælge enten at ansøge direkte hos de nationale myndigheder i de ønskede lande eller ansøge via det internationale ansøgningssystem kaldet Madrid-systemet.

Prisen for international varemærkeregistrering afhænger af de valgte lande og antallet af vareklasser i ansøgningen. De nationale myndigheder opkræver et ansøgningsgebyr, som beregnes på grundlag af antallet af vareklasser.

Skriv til os og få et tilbud på en international ansøgning

International varemærkeansøgning

Varemærker er nationale rettigheder. Hvis du ønsker at beskytte dit varemærke i flere lande, skal du derfor indlevere en ansøgning hos myndighederne i hvert af de ønskede lande.

For at lette ansøgningsprocessen og reducere omkostningerne, har FN etableret et koordineret ansøgningssystem, som kaldes Madrid-systemet. Ansøgningssystemet omfatter 122 medlemslande, som samlet står for over 80% af verdenshandlen

Man kan benytte Madrid-systemet, hvis man har indleveret en national varemærkeansøgning (basisansøgning) i ét af de 122 medlemslande. Hvis du for eksempel har ansøgt om en varemærkeregistrering i Danmark eller EU, kan du benytte denne ansøgning, som basis for den internationale ansøgning.

FORDELE

- Du kan frit vælge hvilke lande, som ansøgningen skal dække

- Du kan opnå store besparelser i forhold til at indlevere nationale ansøgninger i hvert enkelt land

- Du kan senere udvide registreringen med flere lande

- Du kan medtage EU i ansøgningen og dermed opnå beskyttelse i alle 27 medlemslande

- Hvis du sælger varemærket, eller hvis din virksomhed ændrer navn eller adresse, skal du kun opdatere oplysningerne ét sted

- Du skal kun forny én registrering hvert 10. år

MODTAG ET TILBUD

KONTAKT OS

Få råd og vejledning fra vores erfarne specialister

Udfyld formularen, så hører du fra os i løbet af kort tid.

70 22 88 68

Mandag til fredag fra 8:00 - 16:00

Skriv til os

Vores erfarne specialister er klar med råd og vejledning. Udfyld formularen, så hører du fra os i løbet af kort tid.

Book et møde med os

Nu kan du mødes online med vores specialister og få gratis rådgivning om rettighedsbeskyttelse. Indtast oplysningerne i formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en mødeinvitation.